Bilverksted

Protekt IT - Bilverksted - Illustrasjon

Protekt IT AS er en totalleverandør for ditt bilverksteds IT-løsninger

Vi tilpasser brukervennlige løsninger etter dine behov. Protekt IT kan forsikre deg om profesjonell levering, installering og support av de viktigste programvarene bilbransjen benytter seg av i dag. Eksempler på dette er BUSpek, MekoCat, Autodata, Autofrontal og Future.

Vi hjelper deg med å gjøre din hverdag enklere, slik at du kan bruke tiden din til det du er god på!

Skytjenester, backup og fjernstøtte

Vi sørger for en høy driftskvalitet og tilretteleggelse for maksimal oppetid, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet med en visshet om at din IKT-løsning er i trygge hender. Alle dine programmer og filer vil være tilgjengelig akkurat der du er, på de enhetene du ønsker å bruke.

Les mer om skytjenester

Spesialtilpasset programvare

Dersom din bedrift har spesielle ønsker til programvare som ikke dekkes av dagens kommersielle programløsninger, kan vi hjelpe deg med å tilpasse programmer til dine behov.

Les mer om spesialtilpasset programvare

Nettsider, e-post og domene

Ditt verksteds hjemmeside er ofte det første møtet din fremtidige kunde har med deg. Protekt IT hjelper deg med å sørge for at du blir representert på den måten du ønsker. Vi har god erfaring med å utforme nettsider til bilverksteder og vet hvilke løsninger som gjør både deg og din kunde fornøyd.

Les mer om nettsider

Eksperthjelp

Protekt IT garanterer rask respons og gode løsninger på dine IT-utfordringer. Vi gir deg personlig oppfølgning enten ved å reise ut til deg, invitere deg inn i våre lokaler, eller ved fjernstyring over telefon.

Les mer om eksperthjelp

Produkter

Protekt IT AS er en totalleverandør av IT-tjenester og utstyr til bedriftsmarkedet i Norge.
Vi leverer teknologisk utstyr som er beregnet på mer krevende forhold. Våre konsulenter hjelper deg med anbefaling, innkjøp og opplæring av nytt IT- og IKT utstyr.

Les mer om produkter

Telefoni

Protekt IT er i tett samarbeid med Nordialog Grenland, og tilpasser telefoniløsninger til ditt behov.
Vi garanterer overlegen dekning, døgnåpen kundeservice, egen kontaktperson med spisskompetanse, alltid oversikt og kontroll. Sørg for at kundene dine blir tatt godt vare på etter arbeidstid med tidsstyrt velkomsthilsen, og bruk et nummer på flere terminaler slik at kunden vet hvor du ringer fra.

Les mer om telefoni