Butikk og servering

Protekt IT - Butikk og Service - Illustrasjon

Protekt IT tilrettelegger brukervennlige løsninger til din butikk eller serveringssted slik at du kan yte den servicen du ønsker. Med stabile og effektive kasseløsninger blir handelen en glede for deg og dine kunder. Som følge av god oppfølgning og et bredt spekter av kvalitetsprodukter, har Protekt IT alt du trenger til din digitale arbeidsplass.

Kasser og bankterminaler

Vi programmerer kassen slik du ønsker den, med firmanavn, adresse, logoer, varegrupper og alt annet som er nødvendig for at du skal få en enkel, profesjonell, og oversiktlig løsning i din butikk. Med en praktisk og tilpasset betalingsløsning blir både du og din kunde fornøyd. Protekt IT sine kassasystemer er i samsvar med kassasystemlova og kassasystemforskrifta.

Les mer om kasser og bankterminaler

Spesialtilpasset programvare

Dersom din bedrift har spesielle ønsker til programvare som ikke dekkes av dagens kommersielle programløsninger, kan vi hjelpe deg med å tilpasse programmer til dine behov.

Les mer om spesialtilpasset programvare

Nettsider, e-post og domene

Din butikk eller serveringssteds nettside er ofte det første møtet din fremtidige kunde har med deg. Protekt IT hjelper deg med å sørge for at du blir representert på den måten du ønsker. Vi har god erfaring med å utforme nettsider til forskjellige butikker og serveringssteder, og vet hvilke løsninger som gjør både deg og din kunde fornøyd.

Les mer om nettsider

Skytjenester, backup og fjernstøtte

Vi sørger for en høy driftskvalitet og tilretteleggelse for maksimal oppetid, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet med en visshet om at din IKT-løsning er i trygge hender. Alle dine programmer og filer vil være tilgjengelig akkurat der du er, på de enhetene du ønsker å bruke.

Les mer om skytjenester

Eksperthjelp

Protekt IT garanterer rask respons og gode løsninger på dine IT-utfordringer. Vi gir deg personlig oppfølgning enten ved å reise ut til deg, invitere deg inn i våre lokaler, eller ved fjernstyring over telefon.

Les mer om eksperthjelp

Produkter

Protekt IT AS er en totalleverandør av IT-tjenester og utstyr til bedriftsmarkedet i Norge.
Vi leverer teknologisk utstyr som er beregnet på mer krevende forhold. Våre konsulenter hjelper deg med anbefaling, innkjøp og opplæring av nytt IT- og IKT utstyr.

Les mer om produkter

Telefoni

Protekt IT er i tett samarbeid med Nordialog Grenland, og tilpasser telefoniløsninger til ditt behov.
Vi garanterer overlegen dekning, døgnåpen kundeservice, egen kontaktperson med spisskompetanse, alltid oversikt og kontroll. Sørg for at kundene dine blir tatt godt vare på etter arbeidstid med tidsstyrt velkomsthilsen, og bruk et nummer på flere terminaler slik at kunden vet hvor du ringer fra.

Les mer om telefoni