E-post / Exchange

Trenger du eller din bedrift tilgang til en sikker, stabil og fleksibel e-postløsning, har Protekt IT AS det du trenger.

Vi skreddersyr e-postløsningen etter ditt behov, slik at du kan føle deg trygg på at løsningen du velger møter dine forventninger til funksjonalitet og pris.

Alle våre e-postløsninger fungerer sømløst på PC, Mac, iPad, iPhone og Android.

Alle våre e-posttjenester er beskyttet av SPAM- og og virusfilter som beskytter kontoen din mot de fleste skadelige programmer som blir spredt via e-post.

PIT 365 - Exchange e-post

Protekt IT tilbyr Office 365 som er en pakkeløsning med program og tjenester som hjelper bedriften din til å bli mer produktiv. Med Office 365 har du hele kontoret i lomma. Du har tilgang til e-post, dokumenter og kalender og kan enkelt fortsette å arbeide på et dokument med mobiltelefonen som du sist arbeidet med på datamaskinen.

Med Microsoft Exchange e-post via Protekt IT får du en av bransjens ledende e-postløsninger i skyen! Våre kunder blir plassert i Office 365-Skyen og du vil alltid kunne lese e-post og redigere dokumenter som Word, Excel og Powerpoint via nettleseren uansett hvor i verden du befinner deg.

Med hele 1000GB lagringsplass har du den plassen du trenger for å ta backup og dele viktige dokumenter med kollegaer og ansatte. 

Alle ansatte vil få tilgang til det profesjonelle kommunikasjonsprogrammet «Skype for Business». Skype for Business installeres på de ansattes datamaskiner og vil fungere som en direkte Chat, møte og prosjektdelingsverktøy.
Prat direkte med kollegaer, del dokumenter eller bilder, ring hverandre via PC kostnadsfritt og inviter kunder eller andre kollegaer inn i konferansesamtaler.

Pris fra kr. 59,- eks mva. per måned.

Google Apps

En Google Apps e-postkonto inneholder 25 GB lagringsplass, noe som gjør at de færreste vil oppleve og få problemer med lagringskapasitet. Denne lagringskapasiteten kan også benyttes til Google Drive, en tjeneste som lar deg og dine ansatte ta backup, og dele og opprette filer i skyen. På den måten er all e-post, dokumenter og filer tilgjengelig fra alle enheter til enhver tid, uansett hvor i verden du jobber.

Pris fra kr. 49,- eks. mva. per måned.