Håndverker

Protekt IT - Håndverker - Illustrasjon

Med ansatte ute på oppdrag spredt utover store avstander, er det en stor trygghet for arbeidsgiver, arbeidstaker og kunde at håndverkeren alltid er tilgjengelig. For deg betyr dette at du kan enkelt kan organisere dagen sin slik det passer for deg og din bedrift. Smarte kalkulasjonsprogrammer, timeføringssystemer og telefoniløsninger er noe av det vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på.

Kasser og bankterminaler

Vi programmerer kassen slik du ønsker den, med firmanavn, adresse, logoer, varegrupper og alt annet som er nødvendig for at du skal få en enkel, profesjonell, og oversiktlig løsning i din bedrift. Med en praktisk og tilpasset betalingsløsning blir både du og din kunde fornøyd. Protekt IT sine kassasystemer er i samsvar med kassasystemlova og kassasystemforskrifta.

Les mer om kasser og bankterminaler

Spesialtilpasset programvare

Dersom din bedrift har spesielle ønsker til programvare som ikke dekkes av dagens kommersielle programløsninger, kan vi hjelpe deg med å tilpasse programmer til dine behov. Etter flere års erfaring med å tilpasse IT-systemer til håndverkere, vet vi i Protekt IT hvilke IT-løsninger din bedrift før bytte seg av for at hverdagen din skal bli enklere.

Les mer om spesialtilpasset programvare

Nettsider, e-post og domene

Din nettside er ofte det første møtet din fremtidige kunde har med deg. Protekt IT hjelper deg med å sørge for at du blir representert på den måten du ønsker. Vi har god erfaring med å utforme nettsider til forskjellige håndverkere, og vet hvilke løsninger som gjør både deg og din kunde fornøyd.

Les mer om nettsider

Skytjenester, backup og fjernstøtte

Vi sørger for en høy driftskvalitet og tilretteleggelse for maksimal oppetid, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet med en visshet om at din IKT-løsning er i trygge hender. Alle dine programmer og filer vil være tilgjengelig akkurat der du er, på de enhetene du ønsker å bruke.

Les mer om skytjenester

Eksperthjelp

Protekt IT garanterer rask respons og gode løsninger på dine IT-utfordringer. Vi gir deg personlig oppfølgning enten ved å reise ut til deg, invitere deg inn i våre lokaler, eller ved fjernstyring over telefon.

Les mer om eksperthjelp

Produkter

Protekt IT AS er en totalleverandør av IT-tjenester og utstyr til bedriftsmarkedet i Norge.
Vi leverer teknologisk utstyr som er beregnet på mer krevende forhold. Vi tilpasser IT-løsninger som hjelper deg med regnskap, timeregistrering, innkjøp, tilbudskalkulasjon,

Les mer om produkter

Telefoni

Protekt IT er i tett samarbeid med Nordialog Grenland, og tilpasser telefoniløsninger til ditt behov.
Vi garanterer overlegen dekning, døgnåpen kundeservice, egen kontaktperson med spisskompetanse, alltid oversikt og kontroll. Sørg for at kundene dine blir tatt godt vare på etter arbeidstid med tidsstyrt velkomsthilsen, og bruk et nummer på flere terminaler slik at kunden vet hvor du ringer fra.

Les mer om telefoni