Kassesystem og nettbutikk

Nettbutikk integrert mot kassesystem

Ruth Elin Sveinall
Daglig Leder
Kristiansand Damp

«Protekt IT er alltid klare til å hjelpe. Uansett tid! De har vært med meg siden oppstarten i 2014 med nå tilsammen 12 butikker. Valget mitt av kasse var den gang lett og jeg har aldri angret siden. De leverer også annet utstyr og dette kommer raskt på plass. Enorm erfaring, dyktige ansatte, sømløst og problemfritt. Man blir møtt med ett smil i telefonen.
Jeg anbefaler Protekt IT på det sterkeste

Kassasystem og betalingsløsninger

Protekt IT leverer kassesystem og betalingsløsninger til bedrifter i alle størrelser og bransjer – butikk/retail, restaurant/servering, frisør/hudpleie og verksted. Våre smarte og moderne løsninger gir deg en mer effektiv arbeidshverdag med høy brukervennlighet og smarte funksjoner som integrasjon mot regnskap. Med skydrift fra Microsoft Azure er hele systemet tilgjengelig når og hvor som helst.

Våre løsninger kan integreres med nettbutikk, for en sømløs drift av både fysisk og online butikk.

Erik Wenås
Selger Butikkdata


908 62 802
erik@protektit.no

Personlig oppfølging

Service og rådgivning
Vi stiller opp når du trenger hjelp eller råd.

Telefonsupport
Ring oss og vi finner løsningen

Daglig backup
Med daglig backup er dataene dine sikret

E-post support
Send oss en e-post og vi svarer

Betalingsterminaler

Protekt IT leverer betalingsterminaler for alle bruksområder og alle bransjer – butikk, uteliv, idrettslag, arrangementer.


Mobile betalingsterminaler


Stasjonære betalingsterminaler


Integrerte betalingsterminaler

Trenger du en ny løsning? Vi skal hjelpe deg!

Våre leverandører

PCKasse passer de fleste virksomheter. Du får du et moderne kassasystem med avanserte muligheter som samtidig er enkelt å bruke. Det er helintegrert med nettbutikk, har mulighet for flere betalingspunkter på touchskjerm og integrering mot regnskap og statistikk.

Les mer om PCKasse

Hano er et komplett, nettbasert system for deg som driver salong, klinikk, verksted eller lignende. Hano har over 15.000 brukere og funksjoner som timeplan, betalingskasse, online booking, kunderegister mm.

Les mer om Hano

Det har aldri vært enklere å få på plass en kundeklubb for å skaffe seg flere lojale kunder som kjøper mer. Det koster altfor mye å skaffe en ny kunde, og hvor skal du få tak i den? I følge Inc.com koster det fem til ti ganger mer, så hold godt på kundene du har.

Les mer om Diller.


Rull til toppen