Kasser og bankterminaler

Protekt IT sine kassasystemer er i samsvar med kassasystemlova og kassasystemforskrifta.

PCKasse

Butikkdata i særklasse!

PCKasse er et moderne butikkdatasystem basert på PC med touchskjerm. PCKasse fra Protekt IT er både driftssikkert, stabilt og brukervennlig. Du jobber visuelt i kassen med en kombinasjon av touch, skanning og enkle søkerutiner. Systemet er basert på siste teknologi fra Microsoft, og våre samarbeidspartnere er ledende på POS utstyr. Det er rimelig i investeringspunktet da alle funksjoner er inkludert i standardversjon.

PCKasse passer for
- Gave og interiør-butikker med fokus på hurtighet og mange kassasalg i løpet av en dag
- Fargehandel med fokus på prismatriser og prosjekter osv
- Telebutikker med serienummer og provisjons beregninger
- Bar og restaurant med resept-varer, bordhåndtering og favoritt-taster
- Gartnerier med hurtigtaster for varegrupper etc

Kort oppsummert har vi løsninger som passer for de fleste bransjer.


I salget
Det er trygt å ha gode løsninger når man jobber i et hektisk miljø, PCKasse løser dette mer elegant en hva POS miljøet er vant til fra før. Eksempelvis kan bruker skifte kunde etter at salget er i gang. Han kan parkere kunden for å betjene nestemann, endre kontant-betaling til kreditt i pos punktet, fakturere salget direkte eller arkivere det for senere avslutte salget. PCKasse dekker alle rutiner i forbindelse med kreditt, kontantsalg og momshåndtering med nødvendige utskrifter. Alle krav til logg er ivaretatt.


Systeminfo
PCKasse blir levert med avanserte statistikkfunksjoner og rapporter i tillegg til lagerstyring. PCKasse integrerer kassa-journalen mot kjente regnskapssystemer og har enkle rutiner for å endre favoritt tastene, adgangskontroll, bilde av vare, vareinfo/kundeinfo i kassebildet og selv med all funksjonalitet er PCKasse oversiktlig og enkelt.


Fleksibilitet
PCKasse leverer integrasjon mot andre PCKasse-installasjoner som smertefritt gir deg flyt av varer, priser og favoritt-faner fra butikk til butikk. PCKasse kan også ta imot bestillinger fra andre installasjoner pr e-post ved å dra og slippe vedleggsfilen ned på ordrebildet. Man kan lage sine egne favoritt-taster som ikke bare legger inn en vare, men som kan hente kunder, statistikker, gjøre utvalg fra varegrupper, pluss mye mer.


Kostnader
Man kan spare en del kostnader ved at regnskapsfører får data fra PCKasse ferdig formatert til sitt system. Alle funksjoner i programmet er inkludert som standard, slik at man ikke vil oppleve å måtte kjøpe ekstra moduler. PCKasse oppdateres fortløpende og automatisk over Internett.


I korte trekk
- Touchskjerm
- Favoritter/PLU knapper i faner
- Skanning av EAN koder for salg og varetelling
- Kontant og kredittsalg
- Elektronisk sladrerull - logg av avvik
- Enkle og hurtige søkemuligheter i kassa
- Rabattmatrise og prismatrise
- Utskrift siste bong eller utskrift fra arkiv
- Serienummer
- Integrert med bankterminal
- Håndterer kontantuttak i kassen
- Lagerstyring
- Parkering av ordre i kassepunktet (bord/kort)
- Gavekort og tilgodelapp
- Enkel nyregistrering av kunder i kassa
- Oppslag mot telefonkatalogen bedrift ved oppretting av kunder
- Adgangskontroll
- Omsetningsrapport
- Statistikk på alle nivåer
- Hurtig og enkelt arbeid i kontantbildet med enkle søkebegreper
- Alt inkludert. Ingen moduler
- Automatisk oppdatering fra Internett
- Elektronisk overføring til de fleste regnskapssystemer

PCKasse

Quorion CR50

Quorion CR50 kassaregister m/skuff
Pris fra kr. 7.500,-

Kassaregister som kan integreres med betalingsterminal. Både Point og Nets integrerbare terminaler kan brukes. CR50 leveres standard med en minnekortleser hvor journalene kan lastes over. Dette går betydelig raskere enn å skrive rapportene ut på papir. Man kan enkelt formatere dataene, for eksempel over i en exel-fil som igjen kan sendes per e-post til regnskapsfører. Kommer standard med skuff.

Quorion CR50

Quorion CR2264

Quorion CR2264 kasseregister m/flatt tastatur
Pris fra kr. 9.500,-

CR2264 er en rimelig, men likevel profesjonell kasse for små serveringssteder o.l. Et solid mykplast-deksel forhindrer fuktighet å trenge ned under tastaturet. Modellen er klar for integrering mot betalingsterminaler. Kassen kan leveres med nettverkstilkobling. Ny og tydelig bakgrunnsbelyst betjenings- og kundedisplay. Standard SDRam leser. CR 2264 egner seg spesielt godt for små serveringssteder, pub/bar, gatekjøkken og lignende.Flatt tastatur med en myk, vanntett plastfolie sørger for at fuktighet ikke trenger ned i tastaturet hvis uhellet skulle være ute.Kassaregisteret leveres med standard 128 tasters flatt tastatur, 4 linjers bakgrunnsbelyst operatørdisplay, bakgrunnsbelyst kundedisplay og 57mm termoprinter med auto kutter.

Standard er også 2 x RS232 , 1 x USB og 1 x RJ11 porter for tilknytning av for eksempel betalingsterminal, vekt, skanner og PC. Programmeringen kan foretas fra PC via vårt Qprog program. Dette gjør det enkelt og raskt å gjøre endringer på kassa i tillegg til at man alltid har backup av kassaprogrammet hvis uhellet skulle være ute. Modellen leveres standard med SD Ram leser for raskt å kunne tømme den elektroniske journalen. Dette går betydelig raskere enn å skrive rapportene ut på papir. Man kan enkelt formatere dataene over til en exel-fil som igjen kan sendes per e-post til regnskapsfører.

Quorion CR2264

Quorion QTouch 8

Quorion QTouch 8 touch kassasystem med 8 " skjerm og innebygd printer
Pris fra kr. 14.200,-

Den nye QTouch 8 POS er et ideelt system for mindre virksomheter .Brukervennlig, liten, alt-i-ett POS system med alle enheter innebygd. Maksimer avkastningen med alt ut av en boks - touch screen teknologi, skriver, kundedisplay, POS programvare og grensesnitt for å integrere betalingsterminal.

Kassasystemet har egen programvare som er inkl. Ingen månedlige eller årlige avgifter.

POS programvaren tilpasses alle bransjer som for eksempel detaljhandel, food service, bakerier osv.

En rask intuitive berøringsskjermen henter opp varegrupper og transaksjoner. Kassa har en rask termisk skriver med Easy-Load, automatisk kutter.

Quorion QTouch 8

Quorion QTouch 10

Quorion QTouch10 touch kassasystem
Pris fra kr. 16.900,-

Quorion QTouch 10 tilbyr en "alt-i-ett" løsning. Meget godt egnet til små serveringssteder og lignende. Denne touchbaserte modellen leveres standard med innebygd printer og kundedisplay. Man sparer plass og slipper unødvendige kabler mellom kasse og ekstern printer. Modellen leveres standard med Qprog programvare, med de samme mulighetene som QTouch II. Du kan programmere kassa fra en PC og du kan laste ut rapportene til din PC. Modellen er klar for integrasjon mot betalingsterminal.

Quorion QTouch 10

Quorion QTouch 12

Quorion QTouch 12 touch kassasystem
Pris fra kr. 18.900-

er en touchkasse med et program som skreddersyr kassa for enhver kundes behov. Dette er en modell som kan settes opp til alle typer forretninger og den er spesielt egnet for kafeteria, bar og restaurant. På siden er det en lås som magnetisk registrerer alt av salg og korreksjoner pr. ekspeditør. Journalrullen er elektronisk og husker på ca. 12 000 innslag. Når den er full kan den med et tastetrykk sendes over til en USB minnebrikke. Q-TOUCH2 kan også settes opp i et nettverk hvor alle maskiner kan dele printere. Den har nettverksport, noe som vil gjøre kommunikasjon mellom PC og kasse mer fleksibelt. QProg muliggjør bakromsløsning. 6 stk. RS232 porter er standard for tilkoling mot PC, bank, skannere og printere. 2 porter for kassaskuffer. Kundedisplay er integrert på baksiden av kassa. En touch-kasse gjør betjeningen enkel og hurtig. Brukerne finner lett ut av systemet. Vi hjelper deg med å bygge opp skjermbildet etter dine ønsker og behov. Du kan f.eks. se hele restauranten med bordplassering. Trykk "ditt" bord og start registreringen ved enkelt å bla gjennom menyen. Bytt skjermbilde for å finne tilbehør osv. Du slipper å huske PLU-nummer. Dette gjør det enkelt for nye brukere. Meget enkle funksjoner for å splitte eller slå sammen bord.

Quorion QTouch 12

Quorion QTouch 15

Quorion QTouch15, touch kassasystem med 15" display
Pris fra kr. 19.900,-

Q-TOUCH15 er en touchkasse med et program som skreddersyr kassa for enhver kundes behov. Dette er en modell som kan settes opp til alle typer forretninger og den er spesielt egnet for kafeteria, bar og restaurant.

På siden er det en lås som magnetisk registrerer alt av salg og korreksjoner pr. ekspeditør. Journalrullen er elektronisk og husker på ca. 12 000 innslag. Når den er full kan den med et tastetrykk sendes over til en USB minnebrikke.

Q-TOUCH15 kan også settes opp i et nettverk hvor alle maskiner kan dele printere. Den har nettverksport, noe som vil gjøre kommunikasjon mellom PC og kasse mer fleksibelt. QProg muliggjør bakromsløsning.4 stk. RS232 porter er standard for tilkoling mot PC, bank, skannere og printere. 2 porter for kassaskuffer. Kundedisplay er integrert på baksiden av kassa.

En touch-kasse gjør betjeningen enkel og hurtig. Brukerne finner lett ut av systemet. Vi hjelper deg med å bygge opp skjermbildet etter dine ønsker og behov. Du kan f.eks. se hele restauranten med bordplassering. Trykk "ditt" bord og start registreringen ved enkelt å bla gjennom menyen. Bytt skjermbilde for å finne tilbehør osv. Du slipper å huske PLU-nummer. Dette gjør det enkelt for nye brukere. Meget enkle funksjoner for å splitte eller slå sammen bord.

Quorion QTouch 15

Bankterminaler

Betalingsterminalene fra Protekt IT kan være frittstående eller integreres med et kassesystem. Vi hjelper deg med riktig valg av terminal, installasjon og oppfølgning.Nets ICT 250E

Kr. 6.350,-

iCT250E er vår nyeste stasjonære terminal, som kan benyttes frittstående eller integrert med kassesystem. Terminalen benytter bredbåndkommunikasjon, og støtter også kommunikasjon via kasse. iCT250E tar liten plass, er hurtig og enkel i bruk og har et stort grafisk display.

iCT250E har en rask prosessor som sikrer god ytelse og rask transaksjonstid. Terminalen er ergonomisk (taktile tegn), har store taster og hvitt bakgrunnslys som gir gode og klare kontraster. iCT250E er PCI PED 2.0-godkjent. Terminalen kan leveres med stressavlastende kabler for å redusere slitasje på kontakter (tilleggsutstyr).

Terminal integrert med kassesystemet
Dette innebærer at det er forbindelse mellom betalingsterminalen og kassesystemet. Når terminalen er integrert utføres vanligvis alle funksjoner på kassesystemet og overføres til terminalen. Kvitteringer skrives ut på kassesystemets printer.

Terminalen leveres med:
Strømkabel, ethernetkabel, papirrull, innsynsbeskytter, kjøpmannskort, brukerveiledning

NETS ICT 250E