Kontor

Protekt IT - Kontor - Illustrasjon

Flytt kontoret opp i skyen!
Ved å flytte ditt kontor opp i skyen er risikoen for nedetid på kontoret betraktelig redusert! Med skyløsninger kan du jobbe uten å være fysisk tilstede i lokalet, og ha muligheten til å få igjen dokumentene dine selv om de blir borte fra din datamaskin. Protekt IT hjelper kontoret ditt med moderne teknologiløsninger som gjør din hverdag enklere.

Skytjenester, backup og fjernstøtte

Vi sørger for en høy driftskvalitet og tilretteleggelse for maksimal oppetid, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet med en visshet om at din IKT-løsning er i trygge hender. Alle dine programmer og filer vil være tilgjengelig akkurat der du er, på de enhetene du ønsker å bruke.

Les mer om skytjenester

Spesialtilpasset programvare

Dersom din bedrift har spesielle ønsker til programvare som ikke dekkes av dagens kommersielle programløsninger, kan vi hjelpe deg med å tilpasse programmer til dine behov. Etter flere års erfaring med å tilpasse IT-systemer til håndverkere, vet vi i Protekt IT hvilke IT-løsninger din bedrift før bytte seg av for at hverdagen din skal bli enklere.

Les mer om spesialtilpasset programvare

Nettsider, e-post og domene

Din nettside er ofte det første møtet din fremtidige kunde har med deg. Protekt IT hjelper deg med å sørge for at du blir representert på den måten du ønsker. Vi har god erfaring med å utforme nettsider til forskjellige håndverkere, og vet hvilke løsninger som gjør både deg og din kunde fornøyd.

Les mer om nettsider

Eksperthjelp

Protekt IT garanterer rask respons og gode løsninger på dine IT-utfordringer. Vi gir deg personlig oppfølgning enten ved å reise ut til deg, invitere deg inn i våre lokaler, eller ved fjernstyring over telefon.

Les mer om eksperthjelp

Produkter

Protekt IT AS er en totalleverandør av IT-tjenester og utstyr til bedriftsmarkedet i Norge.
Vi leverer teknologisk utstyr som er beregnet på mer krevende forhold. Våre konsulenter hjelper deg med anbefaling, innkjøp og opplæring av nytt IT- og IKT utstyr.

Les mer om produkter

Telefoni

Protekt IT er i tett samarbeid med Nordialog Grenland, og tilpasser telefoniløsninger til ditt behov.
Vi garanterer overlegen dekning, døgnåpen kundeservice, egen kontaktperson med spisskompetanse, alltid oversikt og kontroll. Sørg for at kundene dine blir tatt godt vare på etter arbeidstid med tidsstyrt velkomsthilsen, og bruk et nummer på flere terminaler slik at kunden vet hvor du ringer fra.

Les mer om telefoni