Nettverk og digitalinfrastruktur

Arbeidsdagen stopper opp uten skikkelig infrastruktur. Vi sørger for at nettverk og digital infrastruktur fungerer slik det skal – slik at du og dine medarbeidere slipper frustrasjon og tidstyver i hverdagen.

Det er lite som er mer frustrerende enn et dårlig nettverk. Programmer som henger, vedlegg som tar halve dagen å laste ned, gjestenettverk som ikke fungerer og områder uten WiFi-dekning kan stjele store mengder av bedriftens tid hver eneste dag.

Protekt IT sørger for et godt, velfungerende nettverk og digital infrastruktur. Vi gjør alt fra kabling til brannmur, og sørger for at virksomheten er godt rustet for fremtiden. Ved eventuelle problemer er våre teknikere kjapt på plass, slik at dere taper minst mulig tid.

En god digital infrastruktur
Effektiviserer og ivaretar tilgjengelighet, sikkerhet og stabilitet i ditt nettverk. Vi har dyktige konsulenter med bred kompetanse og lang erfaring med å bygge digital infrastruktur i bedrifter. Vi tar oss av alt nettverksutstyret ditt, fra brannmur og switcher til trådløse punkt og kabling.

Fiber/Bredbånd
Føler du ting programmene går litt sakte? Har du ustabile linjer? Eller trenger du hjelp med bredbånd til ditt næringsbygg? La oss hjelpe deg med å få valgt riktig leverandør og utstyr for deg. Vi er i dag bl.a forhandler av bredbånd fra Global Connect, Altibox sine lokale partnere og Telenor. I tillegg er vi behjelpelig med avdelinger i utland. Vi hjelper deg med hele leveransen.

Kontakt

Jann Roger Åsnes
Seniorkonsulent – nettverk og infrastruktur

469 79 777
jann@protektit.no

Områder vi dekker


Fiber


Ethernet


IPVPN


SD-WAN


Mørk fiber


ADSL


VDSL


SHDSI


Redudans


4G


Driftsnett

Rull til toppen