Protekt IT- en totalleverandør av IT-tjenester.

Vi leverer et bredt spekter av tjenester og produkter innen datautstyr, skytjenester, kommunikasjonsløsninger, betalingsløsninger, applikasjonsutvikling, integrasjon, nettverk og digital infrastruktur. Alle tjenester og produkter leveres av våre konsulenter, som har stor faglig tyngde. Vår fleksible leveransemodell gjør at vi kan levere det beste produktet både til små og store kunder, enten det er hyllevare eller skreddersøm.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende og hyggelig prat.

Protekt IT AS ble etablert i Skien i 2010 av lokale gründere. Siden oppstarten har vi hatt kontinuerlig organisk vekst, og i dag er vi 30 ansatte på tre lokasjoner og kunder over hele landet.

I 2016 kjøpte vi oss inn i Nordialog Grenland, og i 2018 ble selskapet fusjonert inn i Protekt IT. Dette gjør oss til en totalleverandør innen skytjenester, IT og tele. I tillegg er vi medlem av Mobit, landets største forhandlerkjede innen telefoni og IT til bedrifter.

Visjon og verdier

Vår visjon er «Enklere arbeidsdag for våre kunder». Dette er noe vi virkelig motiveres av og bestreber oss på å etterleve.

Kundenær, Gjennomføringskraft, På er våre verdier. Alle ansatte i Protekt IT kan beskrives med en av disse verdiene – om ikke alle.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

* Påkrevd
Rull til toppen