Telefoni

Vår spisskompetanse innen bedriftstelefoni sørger for at du har den mest innovative og fremtidsrettede kommunikasjonsløsningen som gjør din hverdag enklere. Kjernevirksomhet vår er leveranser av mobilt utstyr med tilknyttede tjenester fra Telenor, samt profesjonelle videoløsninger og nettskybaserte tjenester. Som kunde tilbys du et meget bredt sortiment, hvor vi kan bidra med inngående kunnskap og rådgivning på anerkjente merkevarer fra alle ledende produsenter.

SWITCH

Med SWITCH leier du mobil i stedet for kjøpe. Din bedrift sparer penger på å leie fordi du får igjen restverdien av din gamle telefon. Med SWITCH får du alltid siste teknologi.

Mobilt Bedrifsnett

Sentralbordløsningen gjør din kundebehandling lettere og passer til alle bedrifter. Tidsstyrt velkomsthilsen sørger for at kunden blir behandlet på en god måte også utenom arbeidstid.

Fordel for de ansatte

Hver ansatt får sin egen applikasjon hvor man kan enkelt sette over samtaler, se hvem av dine kolleger som er opptatt og når den enkelte er ledig.

Telenordekning

Med klart flest basestasjoner i Norge med flere frekvenser enn konkurrentene, vil du ha en pålitelig telefoniløsning med svært høy oppetid. Meget høy oppetid gjør til at du alltid er tilgjengelig for kundene dine og kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Mobil- og integrasjonsløsninger

Mobilt bedriftsnett kan kombineres med IP-telefoni, hussentral og Microsoft Lync.

Opptak - Mobilt Bedriftsnett Opptak tilbyr virksomheter opptak og lagring av samtaler og meldinger.

Fri Tale EU - Vi har avtale med de største 4G-leverandørene i Europa, slik at du bekymringsløst kan ringe til din internasjonale leverandør dersom du benytter deg av Fri Tale EU.

Datakontroll – Full stopp av data når du har brukt opp din inkluderte datapakke. Datakontroll sørger for at du har full kontroll på kostnadene dine.

Fakturakontroll - Den ansatte har frihet til å bruke mobilen som de vil på jobb og privat. Kostnadsfordelingen er avtalt på forhånd!