Publisert 27. april, 2023

Vant stor Dynamics-kontrakt

Det begynte med en forespørsel om CRM, men “ballet på seg” da Engebretsen oppdaget totaliteten i det vi i Protekt IT kan levere.

 

Engebretsen er skandinavisk spesialdistributør av innovative kvalitetsprodukter innen kjøkken, storkjøkken og bad. De vokser kraftig og omsetter for omtrent 200 mkr i 2021. Selskapet opererer i Norge, Sverige og Danmark og distribuerer BORA benkventilatorer og KWC armatur.

Engebretsen har et tradisjonelt økonomisystem, driftet i et tradisjonelt driftsmiljø. For å støtte en ambisiøs vekststrategi har de vedtatt en digitaliseringsstrategi som skal bringe Engebretsen inn i en moderne skyplattform som kan møte framtidens krav.

I konkurranse med flere vant vi oppdraget om å ta Engebretsen på denne skyreisen. Det som startet med en forespørsel på CRM har blitt til en leveranse som inkluderer bredden i Dynamics 365-pakken med Sales (CRM), Customer Service, Business Central (ERP) og konsernrapportering med Power BI.

I tillegg skal vi gå i dialog rundt telefoni, infrastruktur, Microsoft 365 og Azure

Engebretsen fikk bistand fra Tellmann Executive Advisors i arbeidet med å kvalifisere tilbydere og gjennomføre anbudsprosessen. – Microsoft står sterkt markedet for forretningsløsninger om dagen, og vinner frem på kombinasjonen pris/helhet. I partnernettverket fremstod Protekt IT som en spennende leverandør, som kunne dekke helheten mellom Business Central, CRM og Power BI. Det hjelper også at kjemien er på plass og at Protekt IT er en sulten utfordrer, oppsummerer prosjektleder Bjørn Inge Dalen i Tellmann EA.

Vi takker for tilliten og gleder oss til å være med Engebretsen på deres skyreise!


Når prosjektet er levert vil vi ha en plattform der alt henger sammen. Alle deler av organisasjonen vil ha bedre verktøy, som støtter arbeidsprosesser og sikrer god informasjonsflyt på tvers av avdelinger og lokasjoner. Salg, logistikk og kundeservice vil dele data og “snakke sammen”, og ledelsen vil med et tastetrykk se live rapporter. Dette vil støtte beslutninger og gjøre det lettere å være “hands on”, og gå fra data til innsikt.
Eva Hannisdahl | Daglig leder,
Engebretsen