Publisert 29. april, 2024

Et sultent Dynamics 365-team - fra 0 til 8 på noen måneder

Vi har lenge fulgt med på utviklingen til Dynamics 365 – Microsofts plattform for CRM, ERP, kundeservice og andre forretningsapplikasjoner. Det har skjedd enormt mye de siste årene, og nå er vi rett og slett begeistret! Det er en plattform som er utrolig smidig, der alt snakker sammen og systemet jobber med deg og ikke mot deg. Vi ser enorme muligheter både for små og mellomstore bedrifter – i tillegg til store konsern, selvfølgelig. Vi har satt sammen et solid team som gjør at vi nå kan levere Dynamics 365 og Power Platform fra A til Å.

Erlend og Rino (Foran) er spydspissene i vår satsning på Dynamics 365. Med seg har de en gjeng med bred kompetanse innenfor CRM, ERP, Power BI, integrasjon og utvikling av skyløsninger.

Teamet består av teknologer, utviklere og kunderådgivere med bransjeerfaring. Vi vet at nøkkelen for å lykkes med et nytt IT-system ikke bare er konsulenter som setter opp det systemet, men tilgang på et team som kan bistå med behovsforståelse, opplæring og endringsledelse  – i tillegg til teknikken.

Erlend har erfaring fra Retail, vår egen CFO Preben kan økonomi og nyansatte Rino Jacobsen har ledet en stor produksjonsbedrift. I tillegg har vi selv egen erfaring med hva som funker og ikke funker i en vekstbedrift med høyt tempo og ansatte som ønsker de beste løsningene.

Les mer om Dynamics 365

 

Vet hva som skal til for å lykkes

Rino kommer fra stillingen som daglig leder i Vestmar Production, en leverandør til subsea/oljebransjen. Der var han superbruker i Navision/Dynamics og IT-ansvarlig, og var med på å implementere plattformen i bedriften. Erfaringen fra skjæringspunktet mellom forretningsforståelse og produksjon er gull verdt for våre kunder. Rino vet hva som skal til for å få de ulike delene til å spille sammen, og ser helheten fra ordren kommer inn til den blir levert.

– Jeg har med meg personlige erfaringer med både gleder og frustrasjoner, og vet hva som skal til for å lykkes, sier Rino. – Ikke bare med å få et system som dekker bedriftens behov, men å få alle til å bruke det – riktig. For som med alt annet er det “shit in, shit out”. Hvis noen tar snarveier får det konsekvenser for den neste i løypa. Vi må formidle og skape forståelse for verdien som ligger i å gjøre ting riktig. Det gir motivasjon.

Jan Erik, Rino og Koorush forteller deg gjerne om mulighetene i Microsoft Dynamics 365. Be om et uforpliktende Teams-møte!


Dynamics 365 jobber med brukeren, ikke mot den

– Der jobber heldigvis Dynamics med og ikke mot de ansatte, skyter Jan Erik inn. – Det er så smidig! Ofte synes selgere at CRM er noe herk. Men Dynamics Sales Professional gjør hverdagen enklere! Du sitter og jobber rett i Outlook, og trenger ikke å gå inn i et annet system. Du får en mail med en salgsmulighet, og dersom det er fra en kunde som allerede er lagt inn i systemet tar det 10 sekunder å opprette dealen i Dynamics. Og deretter går påfølgende kommunikasjon rett inn i salgsmuligheten – automatisk. All informasjon er på ett sted, det er slutt på å lete rundt i Outlook for å finne de relevante e-postene. Og utrolig enkelt for andre å komme inn og overta. Ved sykdom for eksempel. ERP-løsningen Dynamics 365 Business Central fungerer på samme måte. En ordre kan opprettes og bokføres rett i Outlook. Systemet er helintegrert med Office 365.

 

Alt på ett sted

Men den virkelige verdien av Dynamics 365 ligger i hvordan alle systemene snakker sammen. Det er slutt på å opprette kunder eller prosjekter flere steder. All informasjon og dialog organiseres rundt ett kundekort. Her kan man se hva kunden har kjøpt – eller er i dialog om å kjøpe, hva den er fakturert, kontakten som kunden har hatt med support, osv. Filer – presentasjoner og dokumenter – kan også lagres på kunden.

Dynamics gir bedriften mulighet til å organisere driften på en smartere, mer effektiv måte, og legger til rette for bedre kontroll og styring av bedriften. – Det er en flott mulighet til å hele bedriften til å jobbe mer effektivt og riktig!

 

Fleksibelt og skalerbart

Det er bare noen år siden bredden i Dynamics 365 ble tilgjengelig for SMB’er og deres budsjetter. – Det som før kostet millioner får du nå til en brøkdel av prisen, sier Jan Erik.

Vi kan sette sammen løsninger for små bedrifter til store konsern, og så skalerer man etter behov. Man kan f.eks starte med CRM og så legge til ERP etter hvert.

 

Hvorfor Protekt IT?

Som regel kommer leverandører av systemer som Dynamics 365 enten fra salgssiden, og ønsker å levere et CRM-system, eller fra økonomisiden og ønsker å levere ERP. Vår styrke er at vi leverer bredden. Vi kommer fra teknologisiden, har en bred systemforståelse og har koblet på rådgivere med bransjeerfaring – fra både salg, kundebehandling, produksjon og økonomi.

– Og så er vi en sulten utfordrer da, det nevner flere kunder som en stor fordel, avslutter Jan Erik.

 

Har du lyst til å bli en del av vårt Dynamics-team? Vi er alltid interessert i flinke folk!

Les mer om Jobb i Protekt IT