Vi sørger for at nettverk og digital infrastruktur fungerer slik det skal - slik at du og dine medarbeidere slipper frustrasjon og tidstyver i hverdagen

Det er lite som er mer frustrerende enn et dårlig nettverk. Programmer som henger, vedlegg som tar halve dagen å laste ned, gjestenettverk som ikke fungerer og områder uten WiFi-dekning kan stjele store mengder av bedriftens tid hver eneste dag.

Protekt IT sørger for et godt, velfungerende nettverk og digital infrastruktur. Vi gjør alt fra kabling til brannmur, og sørger for at virksomheten er godt rustet for fremtiden. Ved eventuelle problemer er våre teknikere kjapt på plass, slik at dere taper minst mulig tid.

 


En god digital infrastruktur

Effektiviserer og ivaretar tilgjengelighet, sikkerhet og stabilitet i ditt nettverk. Vi har dyktige konsulenter med bred kompetanse og lang erfaring med å bygge digital infrastruktur i bedrifter. Vi tar oss av alt nettverksutstyret ditt, fra brannmur og switcher til trådløse punkt og kabling.

Fiber/Bredbånd

Føler du ting eller programmer går litt sakte? Har du ustabile linjer? Eller trenger du hjelp med bredbånd til ditt næringsbygg? La oss hjelpe deg med å få valgt riktig leverandør og utstyr for deg. Vi er i dag bl.a forhandler av bredbånd fra Global Connect, Altibox sine lokale partnere og Telenor. I tillegg er vi behjelpelig med avdelinger i utland. Vi hjelper deg med hele leveransen.

Områder vi dekker

Fiber

VDSL

Ethernet

IPVPN

SD-WAN

Mørk fiber

ADSL

SHDSI

Redundans

4G

Driftsnett

Relaterte tjenester

Relatert innhold