Publisert 23. mai, 2024

De 4 beste appene som forenkler hverdagen din

Microsoft Office 365 setter standarden for kontorprogramvare. De fleste virksomhetene i Norge har allerede Office 365 eller Microsoft 365, men det er få som utnytter alle mulighetene som er inkludert. Her følger våre beste tips!

1) Microsoft Teams

Mange fikk sin ilddåp i Microsoft Teams når vi måtte innta hjemmekontoret under korona-bølgen i mars. Men Microsoft Teams byr på mer enn nettmøter. I Protekt IT har vi drevet selskapet via Teams siden før produktet ble lansert, med stort hell. Med Teams kan du samarbeide og samhandle, dele skjerm og dokumenter, diskutere og chatte. Med Tale i Microsoft Teams kan du i tillegg ringe og sende sms direkte i Teams-klienten, og løsningen fungerer på pc, mobil og nettbrett. Genialt!

2) Planner

Microsoft Planner er oppgavestyring for hele organisasjonen, avdelinger eller team. Oppgavene organiseres som oppgavekort på Kanban-tavler som kan inneholde filer, sjekklister og mer. I Protekt IT bruker vi Planner til blant annet forefallende oppgaver, huskelister, møtereferater og enkel prosjektstyring.

Du kan enkelt angi forfallsdato og ansvarlig(e) og legge til kommentarer på oppgavekortene. Planner har effektivisert våre møter – fra møter i ledergruppa og ned. Anbefales!

3) SharePoint

SharePoint er verdens mest brukte verktøy for dokumenthåndtering og har utallige muligheter. Vi og våre kunder bruker det aller mest for å erstatte den gamle nettverksdisken. Med et enkelt oppsett får du en moderne, sikker og rask felles lagring i bedriften. Det er også enkelt å sette opp og administrere sikker tilgangsstyring.

4) Forms

Med Microsoft Forms kan du lage et spørreskjema på minutter. Vi bruker Forms for å måle tilfredshet blant våre kunder og få tilbakemelding fra de ansatte på arbeidsmiljøet vårt. Men også mer trivielle – men likevel viktige aktiviteter – som fredagsquiz og invitasjon til sosiale arrangement.

Hjemmekontor

Plutselig jobber mange av oss hjemmefra hele dagen. Det byr på mange utfordringer. Her følger 10 tips til en arbeidshverdag uten bekymringer for IT- og kommunikasjonsløsninger – også på hjemmekontoret.

Les mer