Enklere arbeidsdag for våre kunder

Protekt IT er en totalleverandør av tjenester og produkter innen IT, skytjenester, videokonferanseutstyr, kassasystemer, betalingsløsninger, applikasjonsutvikling, digital integrasjon og infrastruktur, nettverk og telefoni.

 

Vi var tidlig ute med å levere skytjenester og blant våre ansatte finner du noen av landets beste innen Microsoft Azure og Office 365, inkl Teams. Vår fleksible leveransemodell gjør at vi kan levere det beste produktet både til små og store kunder, enten det er hyllevare eller skreddersøm. Alle tjenester og produkter leveres av våre konsulenter, som har stor faglig tyngde.


Personlig oppfølging

Men det som virkelig skiller Protekt IT fra andre er personlig oppfølging. Kundenær er en av våre kjerneverdier, og det dyrker vi aktivt hver eneste dag. Bare spør våre kunder! De vil skrive under på at det er bedre å være stor hos en liten leverandør enn liten hos en stor.

Vårt mål er å være den trivelige eksperten. Digital endring kan være krevende for mange, vi hjelper deg å finne gleden i å få en enklere, fleksibel hverdag.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende og trivelig IT-prat.

Vår historie

Protekt IT AS ble etablert i Skien i 2010 av lokale gründere. Siden oppstarten har vi hatt kontinuerlig organisk vekst, og i dag er vi 30 ansatte. I 2016 kjøpte vi oss inn i Nordialog Grenland, og i 2018 ble selskapet fusjonert inn i Protekt IT. Dette gjør oss til en totalleverandør innen skytjenester, IT og telefoni. Vi er medlem av Mobit, landets største forhandlerkjede innen telefoni og IT til bedrifter.

I 2020 flyttet vi inn i Powerhouse Telemark, et av verdens mest bærekraftige næringsbygg. Kom innom på besøk!

Bærekraft og CSR

Bærekraft står høyt på agendaen vår, og er en viktig grunn til at vi har lokalisert oss i Powerhouse Telemark. Vi er miljøfyrtårnsertifisert og jobber aktivt for å redusere våre karbonfotavtrykk.

Vi er opptatt av å ta samfunnsansvar. Vi har et uttalt mål om å alltid tilby lærling- og praksisplass og har for tiden tre lærlinger hos oss. To tidligere lærlinger har fått fast ansettelse.

IT-bransjen er dessverre fortsatt mannsdominert, og Protekt IT er intet unntak. Vi har et sterkt ønske om å øke kvinneandelen samt få ansatte med minoritetsbakgrunn. Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere – send gjerne en åpen søknad!