Med Microsoft Dynamics 365 strømlinjeformer du arbeidshverdagen.

Som godkjent Microsoft-partner innenfor forretningssystemer kan vi nå tilby helintegrerte løsninger for CRM, kundeservice og økonomisystemer gjennom Microsoft Dynamics 365. Dette er et sett med intelligente forretningssystemer som hjelper deg å drive hele virksomheten og oppnå bedre resultater gjennom prediktive, AI-drevne innsikter. App’ene fungerer sømløst sammen i en omfattende løsning som dekker hele virksomheten, inkludert salg, markedsføring, service, drift og handel. Med en helhetlig visning av organisasjonen får du innsikt i sanntid som gir bedre resultater.


Få mer ut av dataene dine

Se forretnings- og kundedata på ett sted – på tvers av hundrevis av kilder – og få et helhetlig bilde av organisasjonen.

Knytt sammen hele virksomheten

Opprett én enkelt faktakilde ved å sømløst dele data på tvers av avdelinger/forretningsområder – og overvinn organisasjonens barrierer.

Handle ut fra innsikt for å oppnå bedre resultater

Gå fra å være reaktiv til proaktiv med fortløpende forretnings- og kundeinnsikt som veileder deg til bedre resultater, raskere.Microsoft Business Central

Dette er forretningsløsningen som forbedrer ditt og dine ansattes daglige arbeid. Bedriften jobber online, og får enklere administrasjon av regnskap og fakturering, som er grunnleggende for å styre selskapets økonomi. Løsningen kan integreres med produkter som Microsoft 365, Sales Pro, Outlook, Excel og Microsoft Dynamics CRM.

 

Introduksjonspris fra kun 45.000 kr.
Ta kontakt for mer informasjon og demo.

 

Følg opp kundene dine og få kontroll

Ved hjelp av innsikt i Business Central får du enkel oppfølging av hvilke fakturaer som ikke betales og hvem som er din beste kunde.

Gå aldri glipp av en utbetaling

På startsiden får du oversikt over evt forfalte fakturaer. Systemet produserer utbetalingsforslag med noen få enkle tastetrykk. Lag betalingsfiler for banken din og rapporter tilbake for å lukke gjeldende kontoer og holde oversikt over betalingene dine.

La Excel forenkle hverdagen din

Lag filtre i lister og rapporter, send til Excel med et enkelt trykk på en knapp og fortsett å analysere resultatet. Spar tid ved å oppdatere poster med Excel.

Ta den rette avgjørelsen ved hjelp av nøkkeltall

Har du kostnadssteder eller andre dimensjoner du vil føre kostnadene og inntektene dine på? Vi importerer dem for deg. Du kan dermed fortsette å holde styr på nøkkeltallene og analysere dem. I Business Central er det da muligheter for oppfølging gjennom et enkelt tillegg til PowerBI.

Lag fakturaer direkte fra Outlook

Med en integrert forbindelse til Outlook kan du oppdatere kundeinformasjon direkte i e-posten, opprette fakturaer og mye mer. Velg hva du vil gjøre uten å logge på Business Central separat.

Du får også

MVA-rapportering
Salg og kjøp i forskjellige valutaer
Kundefordringer
Periodisering

Relaterte tjenester

Relatert innhold