Smarte og moderne løsninger til bedrifter i alle størrelser og bransjer - integrert med nettbutikk og kundeklubb

Protekt IT leverer kassesystem og betalingsløsninger til bedrifter i alle størrelser og bransjer – butikk/retail, restaurant/servering, frisør/hudpleie og verksted. Våre smarte og moderne løsninger gir deg en mer effektiv arbeidshverdag med høy brukervennlighet og smarte funksjoner som integrasjon mot regnskap. Med skydrift fra Microsoft Azure er hele systemet tilgjengelig når og hvor som helst.

 


Nettbutikk

Våre løsninger kan integreres med nettbutikk, for en sømløs drift av både fysisk og online butikk. Og har du en fysisk butikk og ønsker å komme deg på nett, hjelper vi deg med det også. Gjennom vår leverandør PCK kan vi tilby en svært prisgunstig løsning, som selvfølgelig er helintegrert med betalingskasse og lagerstyring. Den har også mulighet for markedsføring og kundeklubb med nyhetsbrev.

Trenger du nettbutikk?

Betalingsløsninger

Protekt IT leverer betalingsterminaler for alle bruksområder og alle bransjer – butikk, uteliv, idrettslag og arrangementer. Vi har mobile betalingsterminaler, stasjonære betalingsterminaler og integrerte betalingsterminaler. Trenger du en ny løsning? Vi skal hjelpe deg!

Personlig oppfølging

Service og rådgivning

Vi stiller opp når du trenger hjelp eller råd

Telefonsupport

Ring oss og vi finner løsningen

E-post support

Send oss en e-post og vi svarer

Daglig backup

Med daglig backup er dataene dine sikret


Protekt IT er alltid klare til å hjelpe. Uansett tid! De har vært med meg siden oppstarten i 2014 med nå tilsammen 12 butikker. Valget mitt av kasse var den gang lett og jeg har aldri angret siden. De leverer også annet utstyr og dette kommer raskt på plass. Enorm erfaring, dyktige ansatte, sømløst og problemfritt. Man blir møtt med ett smil i telefonen. Jeg anbefaler Protekt IT på det sterkeste!

Våre leverandører

Relaterte tjenester

Relatert innhold