Smarte og moderne løsninger til bedrifter i alle størrelser og bransjer - integrert med nettbutikk og kundeklubb

Protekt IT leverer kassesystem og betalingsløsninger til bedrifter i alle størrelser og bransjer – butikk/retail, restaurant/servering, frisør/hudpleie og verksted. Våre smarte og moderne løsninger gir deg en mer effektiv arbeidshverdag med høy brukervennlighet og smarte funksjoner som integrasjon mot regnskap. Med skydrift fra Microsoft Azure er hele systemet tilgjengelig når og hvor som helst.


Nettbutikk

Vi i Protekt IT er dedikerte skyentusiaster! Vi er «født i skyen», og har drevet vår virksomhet skybasert i årevis. Det at vi var tidlig ute har gjort oss til spesialister på Microsoft Azure og Office 365, et av verdens beste økosystem for skybasert drift. Vi leverer trygge skytjenester til mange små og store virksomheter over hele landet – fra skoler, kommuner og bedrifter med flere hundre ansatte på flere lokasjoner til små bedrifter på bare et par hoder. Dette gir oss unik, praktisk erfaring med hva som skal til for å lande trygt i skyen.

Betalingsløsninger

Protekt IT leverer betalingsterminaler for alle bruksområder og alle bransjer – butikk, uteliv, idrettslag og arrangementer. Vi har mobile betalingsterminaler, stasjonære betalingsterminaler og integrerte betalingsterminaler. Trenger du en ny løsning? Vi skal hjelpe deg!

Personlig oppfølging

Service og rådgivning

Vi stiller opp når du trenger hjelp eller råd

Telefonsupport

Ring oss og vi finner løsningen

E-post support

Send oss en e-post og vi svarer

Daglig backup

Med daglig backup er dataene dine sikret


Protekt IT er alltid klare til å hjelpe. Uansett tid! De har vært med meg siden oppstarten i 2014 med nå tilsammen 12 butikker. Valget mitt av kasse var den gang lett og jeg har aldri angret siden. De leverer også annet utstyr og dette kommer raskt på plass. Enorm erfaring, dyktige ansatte, sømløst og problemfritt. Man blir møtt med ett smil i telefonen. Jeg anbefaler Protekt IT på det sterkeste!

Våre leverandører

Relaterte tjenester

Relatert innhold