Aktuelt

Vi styrker PCK-teamet

Pandemien har forandret detaljhandelen og akselerert digitaliseringen. Netthandelen er sterkt voksende, og stadig flere fysiske butikker åpner en digital “filial” for å ta opp kampen med utenlandske giganter som Zalando. Vi merker en økt etterspørsel etter datakasser som gir god oversikt og kontroll – selvfølgelig med integrasjon til nettbutikk.

Les mer

Hybrid – den nye normalen

Pandemien sendte store deler av den norske arbeidsstokken til hjemmekontoret. Til glede for noen og fortvilelse for andre. Nå som kontorene heldigvis har åpnet dørene igjen, må vi likevel konstatere at arbeidslivet aldri blir helt den samme igjen. Hybridkontoret er det siste buzzordet, og gode skybaserte-løsninger gir smidig, fleksibel samhandling.

Les mer

Kobbernettet forsvinner – hva gjør du?

Det 100 år gamle kobbernettet skal fases ut. Kanskje er du en av de mange som har fått en telefon fra Telenor om at ISDN-linjen forsvinner? Det fikk vår kunde Romnes. Heldigvis visste vi råd!

Les mer

Teamledere med opprykk

For å skape de beste forutsetningene for at de ansatte skal utvikle seg og vokse, trenger vi gode ledere. Og det er spesielt hyggelig når vi finner disse lederne i egne rekker. Mats Lund og Ivar Løvlie har blitt forfremmet til teamledere, og leder begge team på 4-5 personer bestående av hhv IT-konsulenter og utviklere.

Les mer

Møt Dynamics 365-teamet

Dynamics 365 er en plattform som er utrolig smidig, der alt snakker sammen og systemet jobber med deg og ikke mot deg. Vi ser enorme muligheter både for små og store bedrifter og har satt sammen et solid team som gjør at vi nå kan levere Dynamics 365 og Power Platform fra A til Å.

Les mer

Vant stor Dynamics-kontrakt

Det begynte med en forespørsel om CRM, men “ballet på seg” da Engebretsen oppdaget totaliteten i det vi i Protekt IT kan levere.

Les mer

Fem nyansatte 1. april

I januar styrket vi salgskapasiteten. Nå er det teknologiavdelingen som vokser med hele fem hoder - hvorav to kvinner. “Når du jobber med IT er du vant til et mannsdominert miljø”, sier Henriette og Kristine. “Det går helt fint!”

Les mer

Få kontroll på IT-sikkerheten

Det har nærmest blitt en vane å høre om dataangrep på Stortinget og andre offentlige institusjoner. Men også private bedrifter er utsatt for IT-angrep. I denne filmen deler vi våre 9 beste tips for en sikker, digital hverdag.

Les mer

5 år i Protekt IT

Nå i mars er det 5 år siden Jan Erik hadde sin første dag i sjefsstolen hos Protekt IT. I løpet av disse årene har omsetningen økt fra 10 til 54 millioner kroner, og antall ansatte er tredoblet. Les om reisen hans her.

Les mer

Få kontroll på kostnadene i Azure

"Microsoft Azure er et flott verktøy, og det er veldig gøy å eksperimentere og slå på alt mulig fordi det er så spennende, " har vår teknologisjef Erlend Viddal erfart. Her er hans 5 beste tips for å få kontroll på kostnadene.

Les mer