Aktuelt

To nye medarbeidere

Protekt IT har hatt en voldsom vekst de siste årene, og starter 2021 med å øke kapasiteten og styrke laget ytterligere. Våre to nyansatte skal jobbe med oppfølging av eksisterende kunder og inngår samtidig i salgsteamet.

Les mer

Bærekraft

Kombinasjonen av business og bærekraft blir stadig viktigere. “Vi kjemper for bærekraft” er et prosjekt i regi av bl.a Odds ballklubb, og Protekt IT er med som deltaker.

Les mer

Videokonferanse

Digitale møter er den nye normalen. En hverdag der noen deltar fysisk og noen digitalt stiller krav til utstyret for videokonferanse.

Les mer

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 setter standarden for kontorprogramvare. De fleste virksomhetene i Norge har allerede Office 365 eller Microsoft 365, men det er få som utnytter alle mulighetene som er inkludert. Her følger våre beste tips!

Les mer

Hjemmekontor

Plutselig jobber mange av oss hjemmefra hele dagen. Det byr på mange utfordringer. Her følger 10 tips til en arbeidshverdag uten bekymringer for IT- og kommunikasjonsløsninger – også på hjemmekontoret.

Les mer

Jobb i Protekt IT

Som en totalleverandør innen skytjenester og IT får du som ansatt i Protekt IT mulighet til å jobbe både spisst og bredt med faget ditt. Vi har en sterk kultur for å pushe grensene for teknologi – som rådgivere er det viktig at vi alltid har oppdatert kunnskap.

Les mer

Miljøfyrtårn

Bærekraft er høyt på agendaen hos oss i Protekt IT. Det var derfor stor stas da ordfører i Skien, Hedda Foss Five, offisielt erklærte at vi har blitt en sertifisert miljøfyrtårnbedrift.

Les mer