Aktuelt

Møt en av våre nyansatte: Lars Erik

Vi er stolte av å presentere en av våre nyeste ansettelser! Lars Erik kommer fra Olav Thon-gruppen og har med seg lang erfaring innen nettverk og IT-sikkerhet. 

Les mer

Business Central – fra system til økosystem

Nå er vi i full fart på vei inn i en ny teknologi-epoke hvor systemer erstattes med økosystemer. Appbutikk og apper blir også her hverdagsuttrykk og dette påvirker måten vi anskaffer og anvender plattformer på. Microsoft går i front og viser vei med Business Central. 

Les mer

Microsoft Azure ble løsningen etter russisk cyberangrep

I 2019 ble Addtech utsatt for et stort cyberangrep, noe som fikk enorme konsekvenser, også for Elteco. Over natten ble alle systemer fullstendig satt ut av spill. ERP, logistikk, webshop, server, epost – alt var nede! Nødløsningen ble penn og papir, og det skulle gå et par måneder før systemene var i normal drift.  

Les mer

6 TIPS TIL Å LYKKES MED «WORKATION» 

De siste årene har arbeidstakere blitt langt mer vant til å jobbe vekk fra kontoret. Vår daglige leder, Jan Erik, er en av de som benytter muligheten til å kombinere jobb og ferie. Jobben gjør han like godt på reise med familien, som fra kontoret, men han har noen helt klare anbefalinger om hva som skal til for at det skal lykkes.  

Les mer

Tre viktige faktorer for en god hybrid arbeidshverdag

Fjernarbeid er den nye normalen. Arbeidstakere foretrekker å kunne velge mellom å jobbe fra kontoret eller hjemmefra, delta i møter online eller offline, og ønsker mulighet til å jobbe med samarbeidsprosjekter hvor som helst. Noen fjernløsninger egner seg for én avdeling, rolle eller oppgave; men fleksibilitet er absolutt nøkkelen.

Les mer

Produktivitetsutfordringer i en tid preget av hybridarbeid

Den globale pandemien tvang oss til å gå over til hybrid- og fjernarbeid. Mange bedrifter sliter fortsatt med å strømlinjeforme prosesser og arbeidsflyt. Det er ikke så rart. Vinn-eller-forsvinn-endringene skjedde raskt, praktisk talt over natten. Mange organisasjoner kastet seg i det med improviserte løsninger som hadde vaklende fundament.

Les mer

En historie om digital transformasjon

Det er rart å tenke på hvor raskt ting endret seg da pandemien rammet. Den ene dagen dro vi på jobb og tenkte på munnbind som noe bare kirurger – og ekstreme hypokondere – brukte. Den neste dagen hamstret vi toalettpapir og alle brukte munnbind – mens vi satte opp hjemmekontor på kjøkkenet eller i stuen, som vi var sikre på skulle være svært midlertidige.

Les mer

Få mest mulig ut av Microsoft Teams

Tror du at Microsoft Teams bare er til for nettmøter? Langt ifra. Utstrakt bruk av Teams kan være en stor fordel for bedrifter i alle størrelser. 

Les mer

Microsoft Teams Essentials

Korona-pandemien har tvunget oss alle til å jobbe på nye måter. I løpet av to hektiske år har digitale møteløsninger blitt en helt nødvendig del av arbeidsdagen, og plattformer som Microsoft Teams har gjort det mulig for selskaper over hele verden å holde hjulene i gang, til tross for inngripende tiltak.  

Les mer

Vi styrker PCK-teamet

Pandemien har forandret detaljhandelen og akselerert digitaliseringen. Netthandelen er sterkt voksende, og stadig flere fysiske butikker åpner en digital “filial” for å ta opp kampen med utenlandske giganter som Zalando. Vi merker en økt etterspørsel etter datakasser som gir god oversikt og kontroll – selvfølgelig med integrasjon til nettbutikk.

Les mer