Publisert 5. mars, 2024

Microsoft Teams Essentials

Korona-pandemien har tvunget oss alle til å jobbe på nye måter. I løpet av to hektiske år har digitale møteløsninger blitt en helt nødvendig del av arbeidsdagen, og plattformer som Microsoft Teams har gjort det mulig for selskaper over hele verden å holde hjulene i gang, til tross for inngripende tiltak.  

microsoft teams essentials

 

Overgangen til en ny arbeidshverdag har imidlertid ikke vært helt uten problemer. For ansatte i små og mellomstore bedrifter var mulighetene til å ta i bruk Microsoft Teams lenge begrensede. 

Teams var tilgjengelig for alle gjennom gratisløsninger med begrenset funksjonalitet, men for de som ønsket seg mer enn det aller mest grunnleggende, var det ingen vei utenom å kjøpe en fullverdig Microsoft 365-konto.  

Dette passer ikke for alle. For mange små og mellomstore bedrifter er det ikke lønnsomt å gi alle ansatte en fullverdig Microsoft 365-konto. Noen ville beholde e-postkontoen sin, mens andre ikke hadde lyst til å gi slipp på kalenderløsningen de var vant til å bruke. Å bytte ut alt av IT-løsninger for å få ut alt potensialet i Microsoft Teams, var for mange små og mellomstore bedrifter en kronglete – og kostbar – løsning.  

Derfor har Microsoft nå introdusert Teams Essentials.  

 

microsoft teams

 

Hva er Teams Essentials?  

 

Teams Essentials er en abonnementsløsning som lar bedriften din bruke alle møte- og kommunikasjonsløsningene i Microsoft Teams, uten å forplikte seg til en fullverdig Microsoft 365-konto.  

For 35,30 kroner per bruker i måneden kan alle dine ansatte nå få tilgang til en av verdens mest brukte digitale møteplattformer, uten å måtte bytte alle IT-løsningene som bedriften din bruker i dag.  

Dermed kan du beholde e-postløsningen din hvis du har lyst til det. Eller kalenderfunksjonen du er vant til å bruke. Eller skytjenesteleverandøren du allerede har et forhold til. 

Teams Essentials er et tilbud til alle små og mellomstore bedrifter – uansett om du driver et tannlegekontor, håndverksbedrift eller en restaurant.   

 

Dette får du med Teams Essentials 

 

  • Ubegrensede gruppemøter i opptil 30 timer (bare 60 min i gratisversjon) 
  •  Opptil 300 deltakere per møte (bare 100 i gratisversjon) 
  • 10 GB lagringsplass i skyen per bruker.  
  • Telefon og nettstøtte døgnet rundt 

+ Kjernefunksjonalitet:  

  • (Skjermdeling)   
  • (Tilpassede bakgrunner)   
  • (Sammen-modus)  
  • (Planlagte møter) 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

 

Rigget for fremtiden  

 

Siden begynnelsen av pandemien i 2020, har Microsoft Teams opplevd en eksplosiv vekst i antall brukere. På to år har antallet brukere på verdensbasis tidoblet seg.  

Utviklingen er formidabel. Og det er mye som tyder på at den nye, fleksible arbeidsplassen har kommet for å bli. For selv når Norge gradvis åpner opp, så vil mange selskaper og arbeidstakere ha lyst til å holde fast ved muligheten til å jobbe hjemmefra – eller fra hytta – uten at det går utover arbeidsflyten til resten av kollegene.  

Synkronisert samarbeid og sømløse møteløsninger er en forutsetning for å få dette til å funke. Derfor er lanseringen av Teams Essentials en god nyhet for små og mellomstore bedrifter over hele verden.  

 

For mer informasjon, ta kontakt!

 

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 setter standarden for kontorprogramvare. De fleste virksomhetene i Norge har allerede Office 365 eller Microsoft 365, men det er få som utnytter alle mulighetene som er inkludert. Her følger våre beste tips!

Les mer