Covid-19 gjorde digitale møter helt nødvendige. Men de er også veldig smarte! Med vårt utstyr og ekspertise hjelper vi deg å få maks ut av teams-møtet ditt, uten frustrasjon og friksjon

Protekt IT har lang erfaring med å få digitale møter til å fungere, hver eneste gang. Vi tilbyr godt utprøvde løsninger som er brukervennlige og fleksible. Da slipper du å sette av 20 minutter til teknologitrøbbel før hvert digitale møte.

 Utnytt mulighetene i Microsoft Teams

Mange er velkjent med å bruke Teams til digitale møter og videokonferanser. Men det er så mye mer! Med Teams kan du samarbeide og samhandle, dele skjerm og dokumenter, diskutere og chatte. Mulighetene er enorme! Vi hjelper deg å ta i bruk alle funksjonene.

Videokonferanse

Stadig oftere sitter en eller flere møtedeltakere et annet sted. Da er godt utstyr viktig for å sikre en god møteopplevelse både for de som er fysisk tilstede og de som deltar digitalt.

Se hvordan vi har lagt opp våre egne møterom i Powerhouse:

 

Utrolig lydkvalitet

Protekt IT er en merkeuavhengig integratør som lytter til kundens behov og setter sammen løsninger med fokus på lyd- og bildekvalitet, samt brukervennlighet.

Relaterte tjenester

Relatert innhold