Publisert 19. januar, 2022

Hos Protekt IT er vi alltid på jakt etter flinke folk!

Som en totalleverandør innen skytjenester og IT får du som ansatt i Protekt IT mulighet til å jobbe både spisst og bredt med faget ditt. Vi har en sterk kultur for å pushe grensene for teknologi – som rådgivere er det viktig at vi alltid har oppdatert kunnskap. Vi har et av landets ledende miljø innen Azure, og jobber tett med aktører som Microsoft og Crayon. Hos oss får du de beste mulighetene for læring og praktisk erfaring. Du vil få jobbe med store nasjonale og internasjonale selskap – men også mange små. Både private og offentlige virksomheter, innen alle slags bransjer. Du får en hverdag med stor variasjon og fleksibilitet.

 

 

 

Finalist i kategorien "Beste digitaliseringspartner SMB" hos Microsoft.

Faglig er vi helt i toppen – noe som Microsoft anerkjenner med finaleplass i kategorien Beste digitaliseringspartner for SMB i 2021. Hos oss er det kort vei til påvirkning og beslutninger, og den rette kandidaten kan raskt bli en sentral bidragsyter.

Det sosiale er viktig for oss i Protekt IT. Vi mener en sammenspleiset gjeng med høy grad av tillit og takhøyde presterer best. Derfor samles vi til et sosialt arrangement hvert kvartal. Vi kjører go-kart, drar på skiturer, ser fotball og har gamingkveld. I våre nye lokaler i Powerhouse har vi tilrettelagt en egen lounge for fotball og spill etter arbeidstid. Vi har også et eget bedriftsfotballag og flere sykler sammen. Vi er stolt sponsor av Odd fotball og har VIP-bord på Skagerak arena.

Send åpen søknad: jobb@protektit.no

 

LEDIGE STILLINGER

Utvikler


Rådgiver