Jan Erik Laagasken | Publisert 18. januar, 2021

Hos Protekt IT er vi alltid på jakt etter flinke folk!

Som en totalleverandør innen skytjenester og IT får du som ansatt i Protekt IT mulighet til å jobbe både spisst og bredt med faget ditt. Vi har en sterk kultur for å pushe grensene for teknologi – som rådgivere er det viktig at vi alltid har oppdatert kunnskap. Vi har et av landets ledende miljø innen Azure, og jobber tett med aktører som Microsoft og Crayon. Hos oss får du de beste mulighetene for læring og praktisk erfaring. Du vil få jobbe med store nasjonale og internasjonale selskap – men også mange små. Både private og offentlige virksomheter, innen alle slags bransjer. Du får en hverdag med stor variasjon og fleksibilitet.

 

 

Faglig er vi helt på høyden med de store IT-selskapene i Norge. Men som ansatt hos oss har du det kort vei til påvirkning og beslutninger, og den rette kandidaten kan raskt bli en sentral bidragsyter.

Det sosiale er viktig for oss i Protekt IT. Vi mener en sammenspleiset gjeng med høy grad av tillit og takhøyde presterer best. Derfor samles vi til et sosialt arrangement hvert kvartal. Vi kjører go-kart, drar på skiturer, ser fotball og har gamingkveld. I våre nye lokaler i Powerhouse har vi tilrettelagt en egen lounge for fotball og spill etter arbeidstid. Vi er stolt sponsor av Odd fotball og har VIP-bord på Skagerak arena.

Send åpen søknad: jobb@protektit.no

 

Akkurat nå har vi flere ledige stillinger:

Konsulenter - flere disipliner

Vi satser stort på skytjenester og ønsker å tilby våre kunder en red kompetanseplattform. Derfor ønsker vi å forsterke våre leveranse-, utviklings- og supportteam med flere konsulenter. Teknologiområder som vi er spesielt interessert i er Azure, Microsoft 365, Nettverk Dynamics 365 (CRM, Customer Service), Business Central (Dynamics Nav/Navision), Power Platform (Power BI etc) samt Kubernetes. Vi ser spesielt etter deg som brenner for slik teknologi og som virkelig er på hugget etter å utvikle deg videre innen faget.

Les hele stillingsutlysningen på finn.no.

Service Delivery Manager

Vi er i sterk vekst, og søker en Service Delivery Manager til vår teknologiavdeling. Vedkommende skal lede og strukturere våre tjenester innen leveranse/implementering og drift/support.  Er du teknisk orientert og flink til å skape engasjement, bør du lese stillingsannonsen

Les stillingsutlysningen på finn.no.

Lærling

Protekt IT er en godkjent lærlingbedrift, og vi har et uttalt mål om å ha lærlinger i bedriften til enhver tid. Vi søker lærlinger innen IKT servicefag, elektro, salg, service og sikkerhet.

Har du lyst på lærlingplass? Send mail til jobb@protektit.no