Vi leverer alt av telefoni - fra enkle og rimelige mobilløsninger til avanserte kommunikasjonssystemer på tvers av lokasjoner og landegrenser

Moderne teknologi gir deg en innovativ og fremtidsrettet kommunikasjonsløsning som gjør hverdagen enklere. Da er det for eksempel enkelt å sørge for at kundene dine blir tatt godt vare på etter arbeidstid med en tidsstyrt velkomsthilsen, eller å bruke ett nummer på flere terminaler slik at kunden vet hvem som ringer. Dagens løsninger kan leveres via mobil, apparater eller datamaskin, og tilpasses etter dine behov.

 


Erfaring og kompetanse

Med nesten 35 års erfaring har Protekt IT spisskompetansen som trengs for å finne løsningen som passer for din bedrift. Vi følger den teknologiske utviklingen tett, slik at løsningene vi leverer hele tiden er oppdatert og klar for framtiden.

Vi leverer mobile tjenester fra både Telenor og Telia, fastnett og linjer fra flere leverandører samt profesjonelle videoløsninger og nettskybaserte tjenester. Vi har et bredt sortiment, og kan bidra med inngående kunnskap og rådgivning på anerkjente merkevarer fra alle ledende produsenter.

Skreddersøm

Vår jobb er å sette sammen løsninger som dekker dine behov, med den graden av skreddersøm din bedrift faktisk trenger. Med Protekt IT som samarbeidspartner kan du være trygg på at dine behov blir ivaretatt.

Innovaphone


Innovaphone er et VoIP telefonsystem for bedrifter og organisasjoner.

 

Med Softphone og myApps klienten sørger du for tilgang til systemet på tvers av enheter. Du kan samtidig også benytte IP-telefoner, trådløse telefoner og analoge apparater.

 

Innovaphone er kjent for sin meget høye driftssikkerhet, stabilitet og muligheten for integrasjon med 3.parts systemer.

Kontaktsenter – Trio Enterprise

Vi har sertifiserte konsulenter som kan tilpasse og levere Trio Enterprise kommunikasjonsløsninger, tilpasset kommuner og større virksomheter.

Tale i Teams

Få telefonien inn i Microsoft Teams og bruk Teams som softphone-klient.

Med mobil – og telefoniintegrasjon i Microsoft Teams har du alle kommunikasjonsformer i ett og samme brukergrensesnitt, uavhengig av tid og sted; om du er på jobben, på reise eller hjemmekontor. Med Tale i Microsoft Teams kan du ringe og motta alle type samtaler direkte i Teams-klienten: sende og motta e-post, dele dokumenter, delta i nettmøter, chatte, sende SMS eller ringe. Løsningen fungerer på pc, mobil og nettbrett.

Relaterte tjenester

Relatert innhold