Vi leverer IT-sikkerhet med brukeren i fokus: En digital arbeidsdag som er enkel, fleksibel og sikker - nok. For, det hjelper ikke å ha verdens sikreste system, hvis brukerne velger andre løsninger fordi det blir for tungvint.

Mange har et lite bevisst forhold til IT-sikkerhet. Færre har egen IT-avdeling, og skyløsninger som Office 365 gjør det lett for brukeren å glemme sikkerheten. Enhver går rundt med sin bærbare pc og installerer det de vil. Det er sømløst og praktisk at alle har høy tilgang, men det gjør også bedriften sårbar. Ett klikk på feil vedlegg og konsekvensene kan bli store. Mye av vår jobb går ut på å unngå farer ved å definere rett tilgang.

Men dersom systemet blir for rigid, for å ha en høy grad av sikkerhet, finner brukerne andre nødløsninger – “shadow IT”. Og da blir sikkerheten i hvert fall kompromittert. 


Den pragmatiske sikkerhetsrådgiveren

Hos Protekt IT er vi vant til å jobbe med både små og store kunder. Noen har et behov for et høyt nivå av sikkerhet, og andre tåler en mer åpen løsning. Vi har ikke laget en løsning for bank-industrien, som vi dytter over på andre aktører. Alle virksomheter er forskjellige – kontakt oss, så finner vi den trygge løsningen som passer best for nettopp deg og din bedrift!

Vi levererer

Helhetlig løsning som er brukervennlig

Sentralisert skyløsning

Administrert infrastruktur

Cyberstrategi

Mobil sikkerhet

Backup

Delte lagringsløsninger med nødvendig sikkerhet

Tilrettelegging, kurs og opplæring

Bring your own device - sikkerheten er sentralisert

Geolåsing av tilgang

Relaterte tjenester

Relatert innhold