Microsoft Azure er en av verdens største plattformer for skytjenester som gir deg tilgang på enorme IT-krefter - når du trenger det.

Azure er en åpen og fleksibel og kan håndtere både moderne og mer tradisjonelle IT-miljø. Den gir deg enklere og mer fleksibel IT-infrastruktur med enorme krefter når du trenger dem.

Med Microsoft Azure og Office 365 får du en arbeidshverdag som er smart, sikker, alltid oppdatert og problemfri. Du slipper å bekymre deg for servere, back-up og oppdateringer. Du og dine ansatte kan jobbe hvor som helst og når som helst, bare de har en pc og et nett. Velkommen til en sømløs digital hverdag! Microsoft investerer over 1 mrd kroner årlig i cybersikkerhet og utvikling, så Azure er også en av markedets tryggeste.

Velger du Azure med Protekt IT som leverandør får du:


Sentral administrasjon

Bedriftens IT blir samlet på ett sted, og alt blir administrert herfra: Tilganger, applikasjoner og lagring. Enkelt og sikkert.

Migrering

Vi hjelper deg å flytte lokale ressurser og systemer over i skyen, med minimal nedetid.

Windows Virtual Desktop

Ta farvel med Citrix og aldri irriter deg mer over treghet i systemet! Med Windows Virtual Desktop jobber du sentralisert, i skyen, med brukeropplevelsen til den lokale pc’en din. Eller bedre! Løsningen gjør det faktisk mulig å kjøre tunge programmer, som 3D-tegning, videoredigering og Photoshop, på en helt standard pc/mac med liten lokal datakraft.

Kostnadskontroll

Med Azure sin “pay per use”-løsning betaler du kun for det du bruker. Men uten riktig oppsett risikerer du å bruke mer enn du egentlig trenger. Vi hjelper deg å finne riktig nivå – og kun betale for det.

Skalerbarhet

Vi setter opp Azure slik at den er automatisk skalerbar. Du unngår overinvesteringer, løsningen tilpasser seg når behovene endrer seg. Også gjennom døgnet.

Backup

Vi hjelper deg med å sette opp en komplett, helhetlig back-up strategi, som inkluderer sentrale skyressurser samt evt lokale maskiner og servere.

Nettverk

Har du avdelinger på ulike lokasjoner – kanskje også i ulike land? Da kan vi sette opp en rask, pålitelig og privat tilkobling mellom avdelingene med Azure ExpressRoute. ExpressRoute-tilkoblinger går ikke over det offentlige internettet, og dermed får du bedre pålitelighet, høyere hastighet og redusert ventetid i forhold til vanlige Internett-tilkoblinger. Vi sørger for god DDoS-beskyttelse, og har også tung kompetanse på VPN-løsninger.

Serverdrift i Azure

Ønsker du bare å flytte serveren over i skyen? Vi setter opp et klassisk servermiljø og tar oss av driften. Enkelt og greit!

Relaterte tjenester

Relatert innhold