Skytjenester fra Microsoft Azure er starten på en enklere og mer fleksibel arbeidshverdag

Alle bedrifter – mer eller mindre – ønsker å utnytte mulighetene som ligger i skyen bedre. Ofte stopper det opp et sted på veien. Kanskje dere ble usikre på hvilken plattform som passer dere best, eller hvordan skytjenestene skal snakke med systemene dere allerede har? Riktig implementering kan være utfordrende, og hva med sikkerheten? Sist, men ikke minst, må de nye tjenestene tas i bruk i organisasjonen.

 


Dedikerte skyentusiaster

Vi i Protekt IT er dedikerte skyentusiaster! Vi er «født i skyen», og har drevet vår virksomhet skybasert i årevis. Det at vi var tidlig ute har gjort oss til spesialister på Microsoft Azure og Office 365, et av verdens beste økosystem for skybasert drift. Vi leverer trygge skytjenester til mange små og store virksomheter over hele landet – fra skoler, kommuner og bedrifter med flere hundre ansatte på flere lokasjoner til små bedrifter på bare et par hoder. Dette gir oss unik, praktisk erfaring med hva som skal til for å lande trygt i skyen.

Hvorfor jobbe i skyen?

Vi kan hjelpe dere med teknologistrategi, arkitektur og implementering av skyløsningen. Vi hjelper brukerne med å ta i bruk de nye løsningene, og legger til rette for en god, digital endringsprosess.


Vi hjelper deg på skyreisen!

I Protekt IT er vi ikke “gift” med noen, men velger den løsningen som passer best til dine behov. Ofte lander vi på Microsoft Azure og Office 365, med populære Teams. Men vi leverer også Google Cloud Platform med tilhørende Google-programmer (G-suite). Med mer.

Personlig support

“Kundenær” er en av våre kjerneverdier, og det er særlig viktig for å få en god skyreise. Våre konsulenter er “på” også etter implementeringen og følger opp med personlig support. Vi er ikke større enn at vi er på fornavn med kundene våre. Det er bedre å være en stor kunde hos en liten leverandør enn liten hos en stor! Og hos oss er alle kunder like viktige. Med vår “IT for hire”-løsning trenger du ikke å ansette en egen IT-ansvarlig, vi sørger for at systemene virker – slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Relaterte tjenester

Relatert innhold