Publisert 21. juli, 2024

Velkommen til et nytt år og to nye medarbeidere!

Protekt IT forsterker laget med to nyansatte som skal jobbe med oppfølging av eksisterende kunder og øke kapasiteten i salgsteamet vårt. 

 

To nyansatte i Protekt IT

F.v.: Koorush, Jan Erik, Ronald og Terje

“Vi er utrolig fornøyd med rekrutteringene,” sier salgssjef Ronald Bøgeberg. “De representerer to ytterpunkter hva gjelder erfaring, men deler en enorm drive og ekte engasjement for å skape resultater for kundene våre. Når vi rekrutterer, er personlige egenskaper avgjørende. Skal du passe inn i Protekt IT, må du ha pågangsmot og interesse for faget. Akkurat som Koorush og Terje. De kommer til å komplettere hverandre og øvrig salgsteam utrolig bra.”

Koorush Ansari er 25 år og fra Skien/Ulefoss. Han har studert idrett, er fotballtrener for Pors gutter 16 og videreutdanner seg nå til siviløkonom på BI ved siden av jobben i Protekt IT. Der tar han blant annet faget Bærekraft som konkurransefortrinn, et tema vi har høyt på agendaen. Han har tidligere jobbet med salg og kundeoppfølging i Autostrada og Axactor.

Terje Lund er 62 år og fra Skien/Oslo. Han har 20 års erfaring fra IT-bransjen og kommer fra stillingen som Key Account Manager i Technet.  Før IT jobbet Terje i bank, skole og radio. Mennesker og salg har vært den røde tråden gjennom hele karrieren.

Hvorfor hadde du lyst til å begynne i Protekt IT?

Koorush: “For meg har IT alltid vært interessant, det er fremtiden. Jeg elsker å lære meg nye ting, og hos Protekt IT får jeg muligheten til å utnytte mine personlige egenskaper og min salgserfaring. Samtidig lærer jeg masse nytt! 

Terje: “Jeg kjente jo til Protekt IT, i og med at jeg jobbet for en konkurrent. De er et spennende lokalt firma som er moderne og fremtidsrettet. De har spennende produkter og spennende kunder. Etter en prat med Jan Erik ble det veldig enkelt å sende inn søknad. 

Hva gleder du deg mest til?

Terje: “Jeg gleder meg til å bli kjent med alle som jobber her og lære meg de nye produktene. Men, det som trigger meg aller mest, er å bli kjent med kundene og gjøre en god jobb for dem. 

Koorush: “Jeg gleder meg til alt, egentlig!! Det er en helt ny bransje for meg, og jeg er skikkelig gira på å komme i gang og ta tak i jobben.  

Protekt ITs kjerneverdier er kundenær, gjennomføringskraft og . Hvordan treffer disse deg? 

Koorush: “Jeg får alltid høre at jeg er veldig PÅ, og jeg får masse energi av å være rundt kunder. Jeg er ganske uredd og mener jeg har bra gjennomføringskraft. Så jeg synes det er en god match mellom verdiene og det som er viktig for meg.” 

Terje: “Jeg er en type som er nødt til å levere det vi lover. Det vi sier vi skal gjøre, må vi stå for, og vi må følge opp kundene på en ordentlig måte. Dette er superviktig for meg. Det som gjør meg aller mest glad, er fornøyde kunder!” 

På fritiden deler Terje og Koorush en sterk interesse for idrett. Terje sitter i styret i Gulset håndball og Koorush er som nevnt fotballtrener i Pors. Begge liker styrketrening og sykling. 

 

Har du også lyst til å bli en del av laget til Protekt IT, er det fortsatt muligheter …

“Vi har flere stillinger ute nå. Fristen er søndag 9. januar, så det er fortsatt mulig å søke,” sier Jan Erik. “Vi har bra med søkere, men vil gjerne ha flere. Vi er fleksible på antall som skal rekrutteres og er mest opptatt av å finne den rette. Er det full klaff, tar vi sjansen, vi. Selv i ‘disse tider’.” 

Nå ser vi etter en Service Delivery Manager som skal øke kvaliteten på leveransene våre, spesielt på de store prosjektene, som vi får stadig flere av. I tillegg ser vi etter konsulenter innenfor flere områder. 

Sjekk ut stillingene her:

Service Delivery Manager

Konsulenter


Jobb i Protekt IT

Som en totalleverandør innen skytjenester og IT får du som ansatt i Protekt IT mulighet til å jobbe både spisst og bredt med faget ditt. Vi har en sterk kultur for å pushe grensene for teknologi – som rådgivere er det viktig at vi alltid har oppdatert kunnskap.

Les mer